Projecten Vacatures Contact

WELKOM BIJ HOOIJBERG B.V. LANGEDIJK BOUW

Hooijberg b.v. Langedijk Bouw, breed actief op het gebied van Burgerlijke- en Utiliteits- bouw, renovatie en preventief onderhoud, is een bouwer die meedenkt en meedoet in het totale bouwproces.

OVER ONS

Vanaf de initiatieffase tot en met de nazorg zijn wij een actieve partner die u graag terzijde staat bij het realiseren van uw bouwplannen. Met Hooijberg b.v. Langedijk Bouw als participant in een bouwteam bent u verzekerd van praktische en doordachte oplossingen die voortkomen uit de kennis en jarenlange ervaring van onze medewerkers.

HISTORIE

Hooijberg b.v. Langedijk Bouw is een familiebedrijf dat in 1920 is opgericht als bouwbedrijf en door de jaren heen is uitgegroeid tot een gerenommeerd aannemersbedrijf lid van BouwGarant, Bouwend Nederland en is tevens een erkend leerbedrijf.

Aangezien Hooijberg b.v. Langedijk Bouw zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot een veelzijdig bedrijf is ons bedrijf zeer geschikt als erkend leerbedrijf waarbij we mensen de kans geven zichzelf te ontwikkelen en verbeteren.

VISIE

Hooijberg b.v. Langedijk Bouw wil samen met bestaande en nieuwe relaties projecten realiseren welke voor betrokken partijen een positief resultaat opleveren.

Wij zijn een ruim denkend bedrijf die open staan voor nieuwe ideëen en vooruitgang om zo een project sneller en soepeler te laten verlopen.

ORGANISATIE

De organisatie van Hooijberg b.v. Langedijk Bouw bestaat uit een 20-tal werknemers. Binnen dit geheel kiezen we voor een platte organisatie, waarbij korte communicatielijnen gewaarborgd zijn. Voor elk project wordt een projectorganisatie als "maatwerkpak" ingericht.