Projecten Vacatures Contact

WELKOM BIJ HOOIJBERG B.V. LANGEDIJK BOUW

Hooijberg b.v. Langedijk Bouw, is breed actief op het gebied van Burgerlijke- en Utiliteits- bouw, renovatie en preventief onderhoud. Wij denken en doen mee in het totale bouwproces.

OVER ONS

Hooijberg b.v. Langedijk Bouw is een vooruitstrevende en vernieuwde aannemer die u graag helpt bij het realiseren van uw bouwplannen.

Sinds 2012 werken wij in een energieneutraal pand door middel van aardwarmte en PV-panelen.

HISTORIE

Hooijberg b.v. Langedijk Bouw is een familiebedrijf, opgericht in 1920. Door de jaren heen is Hooijberg uitgegroeid tot een gerenommeerd aannemersbedrijf.  Wij zijn lid van BouwGarant, Bouwend Nederland en is tevens een erkend leerbedrijf.

Gezien Hooijberg b.v. Langedijk Bouw’s veelzijdige projecten en vakmanschap zijn wij als bedrijf zeer geschikt om op te leiden. Wij geven onze mensen de kans zichzelf verder te ontwikkelen.

VISIE

Hooijberg b.v. Langedijk Bouw wil samen met bestaande en nieuwe relaties projecten realiseren welke voor betrokken partijen een positief resultaat opleveren.

Wij zijn een ruim denkend bedrijf die open staan voor nieuwe ideeën en vooruitgang om zo een project sneller en soepeler te laten verlopen.

ORGANISATIE

De organisatie van Hooijberg b.v. Langedijk Bouw bestaat uit een 20-tal werknemers. Binnen dit geheel kiezen we voor een platte organisatie, waarbij korte communicatielijnen gewaarborgd zijn. Voor elk project wordt een projectorganisatie als "maatwerkpak" ingericht.