Projecten Vacatures Contact

WELKOM BIJ HOOIJBERG B.V. LANGEDIJK BOUW

Hooijberg b.v. Langedijk Bouw, breed actief op het gebied van Burgerlijke- en Utiliteits- bouw, renovatie en preventief onderhoud, is een bouwer die meedenkt en meedoet in het totale bouwproces.

SAMENWERKING

Hooijberg b.v. Langedijk Bouw werkt nauw samen met architectenbureaus, bouwmanagementbureaus en collega bedrijven. Hierdoor zijn wij in staat om diverse disciplines en projecten efficiënt te combineren in totaaloplossingen voor projecten.

Als bouwer die thuis is in alle bouwdisciplines, zijn oplossingen veelal integraal. Ook de bijpassende infrastructuur, groenvoorzieningen en civiele betonconstructies vormen in zowel de ontwerp-, realisatie- als nazorgfase geen enkel probleem. Hooijberg b.v. Langedijk Bouw bouwt samen met u aan elke oplossing.

BOUWEND NEDERLAND

Bouwend Nederland is dé ondernemersorganisatie voor de bouw en infra. Wij verenigen en verbinden 4300 kleine en grote bedrijven, behartigen de belangen van de sector op lokaal, regionaal, landelijk en Europees niveau, en maken ons hard voor vernieuwing in de bouw en infra. Als lid kunt u bovendien tijd en geld besparen met kosteloos advies, hulp bij uw bedrijfsvoering en nog veel meer ledenvoordelen.

http://www.bouwendnederland.nl/

 

BOUW GARANT

Het BouwGarant-keurmerk biedt zekerheid bij uw nieuwbouw, verbouw en renovatie. Het BouwGarant-keurmerk krijg je als bouwbedrijf dan ook niet zomaar. Mooie dingen maken is niet genoeg. De aannemer moet over de juiste diploma’s en verzekeringen beschikken en voldoen aan eisen op het gebied van vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Alle bouwbedrijven worden, ook als zij al aangesloten zijn, regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie. 

https://www.bouwgarant.nl/