Projecten Vacatures Contact

WELKOM BIJ HOOIJBERG B.V. LANGEDIJK BOUW

Hooijberg b.v. Langedijk Bouw, is breed actief op het gebied van Burgerlijke- en Utiliteits- bouw, renovatie en preventief onderhoud. Wij denken en doen mee in het totale bouwproces.

SAMENWERKING

Hooijberg b.v. Langedijk Bouw werkt nauw samen met architectenbureaus, bouwmanagementbureaus en collega bedrijven. Hierdoor zijn wij in staat om diverse disciplines en projecten efficiënt te combineren in totaaloplossingen voor projecten.

Als bouwer die thuis is in alle bouwdisciplines, zijn oplossingen veelal integraal. Ook de bijpassende infrastructuur, groenvoorzieningen en civiele betonconstructies vormen in zowel de ontwerp-, realisatie- als nazorgfase geen enkel probleem. Hooijberg b.v. Langedijk Bouw bouwt samen met u aan elke oplossing.

BOUWEND NEDERLAND

Wij zijn aangesloten bij Bouwend Nederland. Koninklijke Bouwend Nederland, de vereniging van bouw- en infrabedrijven, is met ongeveer 4800 aangesloten bouwbedrijven de grootste ondernemersorganisatie in de bouw. Bouwend Nederland behartigt de belangen van de sector op lokaal, regionaal, landelijk en Europees niveau en maken zich hard voor vernieuwing in de bouw- en infrasector.

http://www.bouwendnederland.nl/

BOUW GARANT

Het BouwGarant-keurmerk biedt zekerheid bij uw nieuwbouw, verbouw en renovatie. Het BouwGarant-keurmerk krijg je als bouwbedrijf dan ook niet zomaar. Mooie dingen maken is niet genoeg.Zo wordt van de aannemers verlangd  dat ze over de juiste diploma’s en verzekeringen beschikken en voldoen aan eisen op het gebied van vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Alle bouwbedrijven worden, ook als zij al aangesloten zijn, regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie. Het BouwGarant-keurmerk waarborgt gedegen advies en kwaliteitswerk.

https://www.bouwgarant.nl/